Cautare

29359 de rezultate pentru "promovare website prin social bookmarking" (3.78 secunde)
Companiile din Romania le devanseaza doar pe cele din Ungaria si Croatia in intentia de promovare. ... Nu cred ca intentiile de promovare au legatura cu nivelul de pregatire al angajatilor", spune Irina Vasile, manager director Antal Romania.
"Banii europeni erau oferiti printr-un program de promovare doar pentru grupurile de producatori, iar magiunul de Topoloveni este singurul produs din Romania cu denumire de origine protejata, respectiv cu indicatie geografica protejata.
In cadrul aceluiasi eveniment, premierul Victor Ponta a subliniat importanta agriculturii ecologice, pentru care ar trebui gasite noi proceduri de sprijin si de promovare.
Colacul secuiesc a devenit ambasadorul judetului Covasna Autoritatile locale din judetul Covasna au demarat o campanie sustinuta de promovare a colacului secuiesc invelit in zahar ars, cunoscut sub denumirea de kurtos kalacs, propunandu-si sa transforme acest produs traditional intr-un ambasador al zonei, informeaza Agerpres.
Invitarea celor doi sportivi in orasul lui Brancusi are legatura cu o actiune de promovare a sportului in randul tinerilor si care este realizata de DTS Gorj.
N-am fi avut atatia bani pentru promovare. ... Eu folosesc Facebook-ul doar pentru promovare. Despre trenuri Marius Tuca, in 2016: In Japonia, pe insula Hokaido, un tren opreste de doua ori pe zi ca sa urce, respectiv sa coboare, un singur pasager.
Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
Evenimentul se inscrie in actiunile de promovare a potentialului turistic al statiunilor de la malul marii. ... Felicit autoritatile locale pentru implicarea in acest proiect, si le asigur de toata deschiderea Autoritatii Nationale pentru Turism in scopul identificarii de noi oportunitati de promovare a litoralului romanesc" a declarat presedintele ANT.
Va ganditi sa dati crezare unor zvonuri de promovare la locul de munca. ... La serviciu se anunta o promovare pe care o asteptati rabdatori.
De asemenea, vor avea un spirit organizatoric foarte bun, iar acest lucru va fi vazut si de superiori, care le pot propune o promovare. ... Poate ca nu se va lasa cu o promovare, dar cel putin, primesti semnale ca esti pe directia potrivita si ca evoluezi intr-acolo.
CSA Steaua nu are drept de promovare nici in acest sezon. ... Prezent in cadrul emisiunii Fotbal Club, Helmut Duckadam a transmis ca este dezamagitor faptul ca cei din conducerea clubului nu au luat masurile necesare pentru a obtine dreptul de promovare.
Are o piesa noua, "Electric Love", careia ii va face promovare in curand. ... Am o piesa noua, "Electric Love", careia vreau sa-i fac promovare, dar fiind inca vacanta, ma voi apuca din septembrie.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a lansat, duminica, proiectul intitulat "Un PSD pentru Romania", intre punctele acestuia fiind cuprinse o serie de propuneri privind modul de comportament si directia in care merge PSD fiind necesara inclusiv asumarea "punctelor gri" de genul "Piata Universitatii".
Desi sunt în afara legii, actionarii care detin în nume propriu sau concertat peste limita legala de 1% din capitalul social al societatilor de investitii financiare nu-si pot pierde actiunile fara propria semnatura.
Desi sunt în afara legii, actionarii care detin în nume propriu sau concertat peste limita legala de 1% din capitalul social al societatilor de investitii financiare nu-si pot pierde actiunile fara propria semnatura.
#Militarii imi spuneau ca sunt singurul ministru care a mers, la pas, prin unitatile militare din garnizoane. ... Nu in ultimul rand, mi-am propus reinfiintarea unor licee si scoli militare prin care sa asiguram necesarul de specialisti in diverse domenii cheie in Armata Romana.
Declaratia se depune de catre asociatul desemnat prin contractul de asociere sa raspunda pentru indeplinirea obligatiilor asocierii fata de autoritatile publice, fie direct la registratura organului fiscal (Administratiile Finantelor Publice municipale, orasenesti sau comunale) unde este inregistrata asociatia, fie prin scrisoare recomandata.
In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienți la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
Penetrarea tot mai mare a Internetului si prezenta sa in viata noastra de zi cu zi au facut ca oamenii de media sa constientizeze ca prin intermediul website-urilor romanesti, advertiserii au posibilitatea sa isi promoveze produsele si serviciile pe care acum cativa ani le promovau doar prin media offline.
google-analytics.com